TRADYCJA to linia wędlin o doskonałych walorach smakowych, której recepta wytwarzania była przez lata dopieszczana i udoskonalana.
Najważniejszą cechą wędlin z tej linii jest zachowanie naturalnej soczystości mięs, co pozwala na uzyskanie niepowtarzalnego smaku i aromatu wyrobów.
Przy produkcji wędlin z linii TRADYCJA łączy się najnowszą technologię z tradycyjnymi recepturami i metodami, co pozwala na produkcję wyrobów, poszukiwanych przez najbardziej wymagających smakoszy.
|
Boczek polski paski TR.227
|
|
Boczek wędzony rolowany TR.143
|
|
Golonka Szlachecka TR.102
|
|
Kiełbasa krucha ze wsi TR.191
|
|
Kiełbasa swojska krucha TR.20
|
|
Kiełbasa ze spiżarni TR.124
|
|
Mielonka tradycyjna TR.48
|
|
Mięso mielone indycze TR.130
|
|
Parówka tradycyjna TR.132
|
|
Pieczeń pawie oczko TR.126
|
|
Rolada schabowo-boczkowa TR.112
|
|
|