TRADYCJA to linia wędlin o doskonałych walorach smakowych, której recepta wytwarzania była przez lata dopieszczana i udoskonalana.
Najważniejszą cechą wędlin z tej linii jest zachowanie naturalnej soczystości mięs, co pozwala na uzyskanie niepowtarzalnego smaku i aromatu wyrobów.
Przy produkcji wędlin z linii TRADYCJA łączy się najnowszą technologię z tradycyjnymi recepturami i metodami, co pozwala na produkcję wyrobów, poszukiwanych przez najbardziej wymagających smakoszy.
![Łopatka pieczona TR.206](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/LopatkapieczonaTR206_kop555_1.jpg)
Łopatka pieczona TR.206
![Boczek pieczony TR.108](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Boczek-pieczony-TR-108_kop555_1.jpg)
Boczek pieczony TR.108
![Boczek polski paski TR.227](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Boczek-polski-paski-TR-227_kop555_1.jpg)
Boczek polski paski TR.227
![Boczek wędzony rolowany TR.143](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/BoczekwezonyrolowanyTR143_kop555_1.jpg)
Boczek wędzony rolowany TR.143
![Galantyna drobiowa TR.28](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Galantyna-drobiowa-TR-28_kop555_1.jpg)
Galantyna drobiowa TR.28
![Golonka Szlachecka TR.102](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Golonka-Szlachecka-TR-102_kop555_1.jpg)
Golonka Szlachecka TR.102
![Karkówka pieczona TR.107](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/KarkowkapieczonaTR107_kop555_1.jpg)
Karkówka pieczona TR.107
![Kiełbasa krucha ze wsi TR.191](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/KiebasakruchazewsiTR191_kop555_1.jpg)
Kiełbasa krucha ze wsi TR.191
![Kiełbasa swojska krucha TR.20](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/KiebasaswojskakruchaTR20_kop555_1.jpg)
Kiełbasa swojska krucha TR.20
![Kiełbasa szynkowa TR.133](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/KiebasaszynkowaTR133_kop555_1.jpg)
Kiełbasa szynkowa TR.133
![Kiełbasa ze spiżarni TR.124](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/KiebasazespizarniTR124_kop555_1.jpg)
Kiełbasa ze spiżarni TR.124
![Klops wieprzowy TR.95](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Klops-wieprzowy-TR-95_kop555_1.jpg)
Klops wieprzowy TR.95
![Krakowska TR.10](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Krakowska-TR-10_kop555_1.jpg)
Krakowska TR.10
![Kurczak faszerowany TR.2](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Kurczak-faszerowany-TR-2_kop555_1.jpg)
Kurczak faszerowany TR.2
![Mielonka tradycyjna TR.48](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Mielonka-tradycyjna-TR-48_kop555_1.jpg)
Mielonka tradycyjna TR.48
![Mięso mielone indycze TR.130](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/MiesomieloneIndyczeTR130_kop555_1.jpg)
Mięso mielone indycze TR.130
![Mięso mielone TR.110](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/MiesomieloneTR110_kop555_1.jpg)
Mięso mielone TR.110
![Parówka tradycyjna TR.132](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/ParowkatradycyjnaTR132_kop555_1.jpg)
Parówka tradycyjna TR.132
![Pasztet wiejski TR.163](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Pasztet-wiejski-TR-163_kop555_1.jpg)
Pasztet wiejski TR.163
![Pieczeń pawie oczko TR.126](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/PieczenpawieoczkoTR126_kop555_1.jpg)
Pieczeń pawie oczko TR.126
![Rolada schabowo-boczkowa TR.112](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Rolada-schabowo-boczkowa-TR-112_kop555_1.jpg)
Rolada schabowo-boczkowa TR.112
![Schab drobiowy TR.1](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Schab-drobiowy-TR-1_kop555_1.jpg)
Schab drobiowy TR.1
![Schab pieczony TR.109](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Schab-pieczony-TR-109_kop555_1.jpg)
Schab pieczony TR.109
![Smalec gajowego TR.41](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Smalec-gajowego-TR-41_kop555_1.jpg)
Smalec gajowego TR.41
![Szynka chłopska TR.20](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/SzynkachopskaTR20_kop555_1.jpg)
Szynka chłopska TR.20
![Szynka gotowana TR.86](https://www.albo.pl/htm/b/TRADYCJA/Szynka-gotowana-TR-86_kop555_1.jpg)