TRADYCJA to linia wędlin o doskonałych walorach smakowych, której recepta wytwarzania była przez lata dopieszczana i udoskonalana.
Najważniejszą cechą wędlin z tej linii jest zachowanie naturalnej soczystości mięs, co pozwala na uzyskanie niepowtarzalnego smaku i aromatu wyrobów.
Przy produkcji wędlin z linii TRADYCJA łączy się najnowszą technologię z tradycyjnymi recepturami i metodami, co pozwala na produkcję wyrobów, poszukiwanych przez najbardziej wymagających smakoszy.
Łopatka pieczona TR.206
Boczek pieczony TR.108
Boczek polski paski TR.227
Boczek wędzony rolowany TR.143
Galantyna drobiowa TR.28
Golonka Szlachecka TR.102
Karkówka pieczona TR.107
Kiełbasa krucha ze wsi TR.191
Kiełbasa swojska krucha TR.20
Kiełbasa szynkowa TR.133
Kiełbasa ze spiżarni TR.124
Klops wieprzowy TR.95
Krakowska TR.10
Kurczak faszerowany TR.2
Mielonka tradycyjna TR.48
Mięso mielone indycze TR.130
Mięso mielone TR.110
Parówka tradycyjna TR.132
Pasztet wiejski TR.163
Pieczeń pawie oczko TR.126
Rolada schabowo-boczkowa TR.112
Schab drobiowy TR.1
Schab pieczony TR.109
Smalec gajowego TR.41
Szynka chłopska TR.20